18 wrz 2007, 10:40
Małgorzatko ale jesteś twarda sztuka hihi :ico_oczko:
docienka i babe_boom współczuje wymiotów, ja mam "tylko" mdłosci , które trwają calutki boży dzień i ledwo żyję. teraz na co nie spojrzę to jest mi niedobrze. Pije duze ilosci wody mineralnej niegazowanej, bo to niby ma pomóc i nic.Migdały i banany też nie pomagają. Buuu
Wiem, ze musze to wytrzymac, bo jestem silna babeczka :ico_haha_01: Dla Maleństwa wszystko :ico_brawa_01:
pozdrawiam Was serdecznie moje kochane
i czekam z niecierpliwoscia na oficjalne :ico_oczko: potwierdzenie MAJOWEGO terminu przez Małgorzatkę i docienkę :ico_haha_02: :ico_haha_02: :ico_haha_02:
[ Dodano: 2007-09-18, 10:42 ]
witaj mama_Kingi na pewnym wątku zapraszałam Ciebie do nas :ico_haha_02: i jesteś :ico_brawa_01:
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Kruszynkę. Wiem co przechodzisz :ico_placzek: Czy życzysz sobie bym wpisała Ciebie na pierwsza stronę MAJÓWECZEK ???
[ Dodano: 2007-09-18, 10:43 ]
witaj mama_Kingi na pewnym wątku zapraszałam Ciebie do nas :ico_haha_02: i jesteś :ico_brawa_01:
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoją Kruszynkę. Wiem co przechodzisz :ico_placzek: Czy życzysz sobie bym wpisała Ciebie na pierwsza stronę MAJÓWECZEK ???
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2007, 10:42 przez
Katka, łącznie zmieniany 1 raz.