madziorka hihi, no widzę, że Twój Leoś będzie sportowcem skoro od takiego maleństwa tyle aktywnosci ma zafundowane :ico_brawa_01: Super, że twój mezus tak bardzo sie angażuje w wychowanie. Ja mojego nie mogę za chiny przekonac do szkoły rodzenia :ico_noniewiem: :ico_olaboga:
co do rampersiku.. to wlasnie powiedzcie mu co to jest rampers dokladnie?
cos takiego jak spioszki tylko krotkie nogawki i rekawki? bo tutaj w uk nie spotkalam sie z takich okresleniem hiih aha i czym sie roznie pajac od szpioszkow?
no a ja kupilam go w h&m normalnie za 2f przecena byla.. a lato sie konczylo ale pomyslalam, ze za taka cene to nawet na jeden raz sie oplaca i zaliczyl leos w tym jednoranozwe plazowanie hihi
to chyba najlepiej zapytaj mamus, bo ja to mam chyba swoje osobiste definicje, któe wywnioskowałam z tego co mówią dziewczyny, wiec pewnie nie do konca trafne :ico_oczko:
ŻONA takze nic sie nie przejmuje.. widzisz ze rozstepy bole itd to sprawa indywidualna.. najwazniejsze ze dbasz by ich nie bylo.. a jak sie pojawiaja to juz nie twoja wina i masz spokojne sumienie ze dzialasz...
najwazniejsze by maluszek rosl zdrowo
badz pogodna usmiechnieta ciezarowka z samymi pozytywnymi myslami
buziaki
dzięki za wsparcie. Przyda się na pewno :ico_oczko:
ucałuj Leosia i miłęgo wieczorku życzę :ico_oczko: