18 wrz 2007, 21:47
cześć kochane :-D
kurcze mam nerwa bo net mi wysiada :ico_zly: i nie mogę do was wchodzić :ico_noniewiem:
KICIA gratulujemy :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent:
JUSTYNKA ja wiem ,że jak facetowi rodzi się dziecko, a jest jedynym żywicielem rodziny to jakoś zawieszaja wojsko, główka do góry, może faktycznie jak piszą dziewczyny da sie wszystko odkręcić :ico_noniewiem:
a tak wogóle to boli już mnie calutkie podwórko tak sie naśmiałam z waszych kawałów :ico_brawa_01:
Dariuszek jak był grzeczniutki tak jest cały czas :ico_sorki: mnie tylko straszne ciągna szwy, jutro chyba przyjdzie położna to mam nadzieję je zdejmie, całe szczęście że nie mam jako tako problemów z karmieniem, a teraz przechodzę nawał pokarmu :ico_olaboga: aha słuchajcie, jak ze mnie zeszła opuchlizna to przegięcie, wcale nie jestem taka wielgachna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: i mam kostki :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2007-09-18, 21:51 ]
aha MAMOZUZI przeżyłam :ico_szoking: ja z tego kaja sklep mam łóżeczko i też bardzo długo właśnie nie przychodziło, ale teraz to dobrze że wogóle przyszło :ico_szoking: