Hello laseczki, ja dziś tak późno bo rano się z mamuśką zebrałyśmy i poszlyśmy na miasto :-D oczywiście na zakupki :-D
Kupiłam maluszkowi śpiworek do spania, bo w nocy strasznie mi się rozkopuje i boje się ze zmarznie biedactwo, później cykne fotkę to wam wkleje :-D
a wywiało mnie dziś niezle na tym mieście dobrze ze sobie wziełam cieplejszą kurteczke, ale maluszkowi to chyba nie przeszkadzało bo cała drogę słodko spał :-D
A tak się zastanawiam nam kupnem krzesełka do karmienia, wiem ze jest jeszcze troche czasu zamin maluszek bedzie siedział, ale w grudniu to bedzie na co pieniądze wydawać :-D podoba mi się coś takiego, co wy na to
http://calineczka.pl/sklep/product_info ... ts_id=7047
Basiu to niezłe przeżycia miałaś :ico_szoking: ja naszczescie mam szczescie, bo u mnie miasteczko małe w poł godziny sie przejdzie :-D a na jednym koncu mieszka teściowa a na drugim babcia meza wiec jest gdzie nakarmić maluszka :-D
Ja szczepiłam ta szczepionką za 180 zł jedno ukłucie i to Violu jest ta podstawowa szczepionka co normalnie jest za darmo, ale ta niby lepsza i tylko jedno ukłucie zamiast trzech ale opłacało się bo maluszkowi nic nie było :-D
A nastepnym razem bedzie to kosztowało tylko 120 zł bo nie bedzie juz szczepionki na wirusowe zapalnie wątroby (chyba) :-D ja to troszke kiepską pamieć :-D