19 wrz 2007, 11:05
Dotarłam...
ech biegania tyle, ze szkoda gadać...
Przeczytałam posty bradzo pobieznie no i poostaram się coś odpisać..
Faceci.. Beatko mój to samo jak mała marudzi, to on jedno i to sam "on chce jeść!!!" no kurde jest 100 powodów dla których dziecko płacze!! a on mi zarzuca, ze ja jej jeść nie dajke! Kiedyś zabrał mi małą i zrobi l jej sztuczne melko i do mnie z zarzytem "widzisz? głodna była!!" no q .. juz mi sił brak i szkoda gadać o tym.. przeciez dziecko zwsze będzie ssać czu tp cyca czy to butle z melkiem (przynajmniej moja..)
Witaminki. Karla Podajesz sama z siebie czy z zalecenia lekarza ten Cebion? Lekarka mi kazała podawać go jak mała miała katarek i kaszel, a potem kazał odstawić.. a teraz to juz ta buteleczka jest do wyrzucenia, bo trezba ją zuzyć w ciągu 3 miesięcy, a nie chcę zakładać ,ze mała znow się pochoruje .. więc nie wiem czy mam podawac jej dalej.. W sumie nasza pediatra to nawet wit. D kazała odstawić, bo ciemiączko się zrosło.. :ico_szoking: ale witaminkę D podaję i tak. Co drugi dzien po kropelce .
Co do smakowania, to Karol kiedyś posmarował smoczek w jabłku i brzoskwini, mała tak ssała ten smok, ze bałam się ze wysmoka ten sały silikom i zostanie tylko otoczka po smoczku :-D
Frydza, co do fotek, to chciałam Ci napisać ale zapomniałam..w regulaminie jest napisane, zeby nie zamieszcać zdjęcia golusich dzieci "ze względu na cięzkie czasy" :ico_noniewiem: ale najwazniejsze, ze juz jest po wszystkim ;) Sa tu zdjątka z dzieciakami w kąpieli czy poprostu dzici bez ubranek, ale widać chodzi o to, zeby nie pokazywać narządów płciowych :ico_oczko: więc jeśli będzie duzo piany w kąpieli, nikt nic nie powie, tak myślę :-D :-D :-D :-D
Co jeszce..aha! Dominika , no coś z zadnych bogatszych nie jestem! Poprostu wiem, ze za 1500 zł jest cięzko przezyć..a w dodatku małe dziecko, no i z tego co pamiętam karmisz ją sztucznym mlekczkie, a to wszytsko kosztuje.. popriostu wspłczuję i tyle.. my z mamą kiedyś miałayśmy 400 zł w przeliczeniu na polskie i to nie tak dawno i zyjemy, ale cięzko i baaaaaardzo skromnie było!!! W dodatku musiałam płacić za studia i dorabiałam w 3 pracach, no ale to juz inny temat... Nie chciałam zebyś odczytała mnie źle... No nie rób ze mnie Alutki z "rodziny zastępczej" :-D :-D :-D :-D
Kurcze jak czytałam to tyle rzeczy pamiętaam..no cóz jak przypomni mi się to napiszę, no i postaram się dokładniej posty przeczytać :-D
Buziaki :ico_buziaczki_big: