20 wrz 2007, 22:13
hej hej ...
TEST Okresu nie mam dalej ale, że już jest 6 dni po terminie kiedy miała być strzeliłam dziś sobie kolejny test i wyszedł negatywny czyli I kreseczka więc chyba ciąża odpada bo chyba już by coś było widać na teście ... A tamten test to jakiś śmieszny był, bo wcześniej - w dniu miesiączki- miałam jedna słabą kreseczkę i drugą wyraźną a teraz jedną więc sugeruje sie tą dzisiejsza bo po 6 dniach go robiłam0 jest wiarygodny, prawda?
Aga26 Zdrówka życzę ...! Nie chorujcie, proszę ...Uśmiech na zdrowie :-D
zania Mój mały tak ulewa do tej pory...Wczoraj to ulewał na okrągło...chyba się przejadł!
Asiula Śliczne zdjątka... masz dusze artystyczną ...ładnie kadrujesz!
Paulina E tam, będziemy czatować wspólnie pod porodówką i jak urodzisz to :ico_zdrowko: będziemy świętować i opijać ... a potem prostu do :564: i już ...
mayyann Tak całkiem poważnie mówiąc, to w zimie to można wychodzić już z tygodniowym malcem...byle tylko temperatura nie spadała poniżej 0...
Ja jutro jadę do Bielska do szkoły ..nie chce mi się, ale co zrobić ...
Olcia Dzieciaczki tam mają i cię dobrze rozumiem, tu się trzeba mobilizować, uczyć, przygotowywać a tu mały krzykacz broi ..Cóż, tak to już jest ... Też tak miałam i w nerwice popadałam... ale jakoś przezwyciężyłam ...Dasz rade 3 mam kciuki!