20 wrz 2007, 18:51
Nika daj na pw to forum gdzie wylewasz heeh poczytamy ....
Nika ale skreslaja tylko na 3 miesiace z posredniaka nie wykrecaj mi sie tu .....
a ja byłam dzis w mopsie i w urzedzie pracy i mnie wkurwili ale o tym jak poloze małego spac .........
[ Dodano: 2007-09-20, 20:27 ]
no juz spi ..........
oopwiadam ......
poszłam do urzedu pracy i mowi ,ze chciałabym sie zarejestrowac jako bezrobotna bo jestem samotna mama i zrezygnowałam z pracy i pierdu pierdu
a tam mi kierownik tułmaczy ,ze jezeli zgłaszam sie do posredniaka to złaszam swoja gotowosc do pracy .... wiec mowie ,ze ja tylko dla ubespieczenia to robie bo dzieci i tak dalej .. a on ze musze odpowiadac na kazde wezwanie do pracy ... no to mowie ok ....... a on mnie wysyła na stacje benzynowa gdzie pracuje na zmiany po 12 h i to na nocki i w dzien ... nie pomijajac ze kwalifikacje to ja mam troche wyzsze ... po jestem terapeuta uzlaeznien z wykształcenia .... . wiec wracam i mu mowie ze taka praca mi nie odpowiada BO JESTEM SAMONTA MATKĄ i mam 4 misieczne dziecko ...
jutro ide sie kłucic dalej .... ide tez do mopsu a tam pracuja do 12 hehe takim to dobrze hehe ...... banda baranow ........
dodam jeszcze ze te kobiety siedza w czasie pracy na dworze i sie opalają i biegaja do sklepu hehe a patrza na ciebie jak na debila i głupa .... a ide załatwic sobie te 48 zł na dziecko A CO NALEZY sie !!! a tam napisane ze musze miec alimenty zzasadzona a mi moj B płaci dobrowolnie zreszta my chyba dalej razem nie wiem juz sama byłam wczoraj u niego i on mi truje ze mnie kocha ble ble ...........
no i nie wiem macie jakis pomysł ??
[ Dodano: 2007-09-20, 20:59 ]
dodam ze ktos mnie komus jeszcze polecił (tak poza tym cpenem heh ) i praca super warunki tez ale nonono jestem sama i nie mam co z dziecmi zrobic !!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA