21 wrz 2007, 11:05
EVE śliczny elegancik :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
LALKA, ULAMISIULA trzymam kciuki za wizytki :-D
MAMOZUZI to co ja twoje pytanko przeoczyłam :ico_puknij: Julcia powiem ci całkiem dobrze, na początku tak jakby chciała mieć Darka tylko dla siebie, tzn. pomijając mnie i Waldka, ale np. dzwoni moja mama i pyta się mnie czy może Julcia chcialaby z nią porozmawiać i opowiedzieć o braciszku, no to pytam czy chce, a ona " nie, to moja sprawa" :ico_smiechbig: myślałam że się posikam, no i parę jeszcze innych akcji, ogólnie to staramy się żeby nie czuła się pominięta, jak calusek dla Darka to zaraz i dla niej bo tak patrzy dziwnie, na razie dobrze, ale mimo wszystko wymaga trochę starania taka sytuacja, też poszła teraz do przeczkola tego nowego i tak się zastanawiam...czy twoja Zuzia też tak ma...bo jak pytam co robiła to nic odp., co jadła...nie pamięta, dopiero po jakimś czasie coś tam po troszku sama przebąkuje.... :ico_noniewiem:
kurcze muszę posprzątać mieszkanko...ale mi się nie chce :ico_olaboga:
ULAMISIULA dużo zdrówka dla kolegi, aż mi ciarki przeszły, ale to fakt, że niektórzy kierowcy autobusów to przeginają jakby królami drogi byli :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-09-21, 11:09 ]
RANY :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jak ja napisałam PRZEDSZKOLA :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: cofam się chyba :ico_olaboga: