21 wrz 2007, 23:22
Hej lutowki, troszke mnie nie bylo a tu znow tyyyle czytania hihi
mamciapostaraj sie byc dobrej mysli, zrob to dla Julcii, badz spokojana na ile potrafisz, tyle w tej cwili mozesz zrobic, a zmartwianie sie i placz zostaw,bo po stresowc sie na zapas. Mreszta mysle ze wszystko sie ulozy tylko pilnuj Julcii zeby tak juz nie robila. Trzyama kciuki za was.
Małgosiafajna fryzurka i kolorki jak dobrane,a pewno bedziesz szałowo wygladac na tym weselu,wklej zdjecia
HaRe,Sandrusiawitajcie po dlugiej nieobecnosci
karolas,super fotki,ale brat siostry sie nie wyrzeknie i na odwrot
kajunia25Milenka pieknie i sprawnie raczkuje ,super filmik
Iza
Fajnie ze znalazlas chwilke zajrzec do nas,dobrze ze u was wszystko ok,mam nadzieje ze nic sie nie zmieni i dalej bedzie dobrze
[ Dodano: 2007-09-21, 23:40 ]
Kataledajkaja tez wlasnie podziwiam mamy z dwojka dzieci,ja wciaz czasu nie mam, ciagle cos robie, nie wiem jak to bedzie jak Patrus zacznie raczkowac,choc nie wiem czy i on tego etapu nie pominie.
HaResprobuj kaszki lub kleiku kukrydz.moj nie chcial ryzowego a kukurydz. mu smakuje.
Dziewczyny ja tez wszystko blenderem robie,super srawa,Patryk wcina jabluszka ze sloika i jak robie,bananki,maliny,morele,sliwki,do chhrupek az sie trzesie haha
Dziewczy a ile wasze pociechy zjadaja obiadku, bo dla 7 miesieczniakow to sa juz takie duze sloiczki po 190g ale moj nie je calego on caly czas je tak 125-czasem 150g.A jak wasze dzieciaszki?
Nie wiem czy pislaam ale Patryk pije sam bebilon z kubka, bo wczesniej zaczelam od kleiku,tak wiec teraz karmie tylko w nocy ale z tego mam nadzieje ze sam wyrosnie i to karmienie samo odpadnie a nie bede musiala go zastepowac sztucznym mlekiem.
[ Dodano: 2007-09-21, 23:49 ]
anilewesuper zdjecia z ta bulka, dziekuje za poradniczki i mam prosbe czy moglabys mi doslac jeszcze nr 9 -moje dziecko mnie nie slucha, sorki ze tak marudze,pislam wczesniej ale wiem ze tylu osobom to wysylalas wiec moglo ci sie cosik pomylic , jeszcze raz wielkie dzieki.
No nic to i ja zmykam spac,pa lutowki.