26 wrz 2007, 09:16
dziewczyny mam pytanie, Mat ma skazę, na począatku podawałam mu bebilon pepti ale coś mu wyskoczyło i zmieniłam na nutramigen, oczywiście karmiłam też piersią, łączie ze sztucznym, ale już przestalam od jakiegoś tyg, i coś go wysypało, 1.5 tyg temu podałam mu herbatkę rumiankową, tak to podaję mu wodę, dostaje dodatkowo żelazo i teraz już nie wiem po czym ta wysypka....mąz przez nieostrożność kupił krem oilatum soft, ja dotąd smarowałam go oilatum krem... jestem w kropce, co go uczuliło??? rumianek, zelazo, krem, a może to że już nie jest na piersi... a może to nutramigen???? dodam że miałam spokój z jego buźką jakieś 2 miesiące, wcześniej alergia nie była zdiagnozowana, moja lekarka twierdzi ze tak jest ze skórą atopową, że czasem coś wyskoczy, ale ja nie chcę się z nią zgodzić bo przecież Mateuszek miał skórę gładziutką, a teraz te kropki.....nic nowego z pokarmów nie wprowadziłam, poradźcie coś, bo jak pójdę z tym do lekarki to znowu będzie o mnie plotkować że jakaś przewrażliwiona jestem