23 wrz 2007, 10:11
o boszzzz... czuje sie OKROPNIE!!!!! :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: druga @ po porodzie... i zapomnijcie co pisalam w tamtym miesiacu, ze po porodzie znikaja dolegliwosci miesiaczkowe :ico_noniewiem: powrocily ze zdwojona sila, a ja nawet nie mam nic przeciwbolowego w domu, maz w pracy i jeszcze musze sie ubrac, Luske ubrac i do mamy isc :ico_noniewiem: a mloda od jakiegos czasu strasznie marudna sie zrobila i do mnie sie juz strasznie przyzwyczaila, ze przy nikim nie chce zostawac tylko mama, mama i mama caly czas... pewnie zebole ida.
Poza tym straszne ilosci mleka zjadala, co moglo byc szkodliwe dla jej malych nereczek i pediatra kazal dodawac jej do mleka kleik ryzowy, ktory dozwolony jest od 4 miesiaca, ale powiedzial, ze ona bardziej rozwinieta fizyczznie niz niektore polroczniaki. Tak, ze my juz diete rozszerzamy :ico_oczko:
Acha i jeszcze minol jej len w podnosniku szyjnym i juz normalnie trzyma glowke jak ja na brzuszek fikam. :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Prosilam kolezanke z UK, zeby mi przyslala pajacyki z Primarku, bo tam tanie sa. Jej szwagierka przyjezdza to mi przywiezie. jescze sie na gg upewniala co chce i z jakim rekawem i rozmiar, a w rezultacie kupila mi body 6-9 m-cy :ico_noniewiem: i w dodatku krotkim rekawem :ico_noniewiem: Luska ten rozmiar w zimie bedzie nosic, a po co mi w zimie body z krotkim :ico_noniewiem: dobrze, ze przynajmniej z tymi bodami mi Loop'a (to gazeta z domami do wynajecia) wyslala, to sie poorietuje w cenach za domy w jej okolicy, bo to ta co do niej jade w styczniu... znaczy chyba w styczniu, bo moj maz ma pewne problemy z egzaminem na prawko i pojedziemy dopiero jak zda :-D :-D
witam nowa kolezanke :ico_oczko:
a co do chrzcin o sie zdziwicie pewnie, ale ja nic nie robie ... to jest dziceka dzien, a nie calej rodziny, zeby byla kolejna okazja do wodki :ico_nienie: kosciol i do domu. nawet wszystkim powiedzialam, ze zadnych prezentow nie chcemy, tylko pamiatki chrztu swietego.