anetkajur, ja mam to samo też nachodzą mnie czarne myśli że sobie nie dam rady ze wszystkim :ico_wstydzioch: ale później mi przechodzi. Damy radę na pewno. :ico_oczko:
Ja jestem po prostu nie do życia. Dwa dni zakupów to dla mnie zdecydowanie za dużo. Wczoraj zaliczyliśmy IKEA i padałam na pysk. Myślałam że jeszcze zaliczę parę sklepów ale sobie odpuściłam bo już nawet myśleć mi się nie chciało. Wybraliśmy tylko jeszcze podłogę szwedzką i ja już na żadne wielkie zakupy nie jadę, to ponad moje siły. Nogi to mnie tak dziś bolą że chcodzic nie mogę.
Mnie też boli dół brzucha i czuję jak mi mały naciska na szyjkę i też zaciskam nogi bo mam wrażenie że zaraz wyskoczy. Ale pocieszam się że raczej to normalne bo skoro wszystkie tak macie to nie sjest źle :ico_oczko:
Ja pościel też chcę kupić na allegro ale oddzielnie chcę wkłady bo chcę takie antyalergiczne.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=390624 ja wybrałam tego bo od razu kupię u niego rożek i przescieradło z falbanką. Tylko jeszcze nie wiem jaki wzór. Mojemu mężowi podobają się te żyrafki i nie wiem czy nie zrobię mu przyjemności i ich nie zamówię
A teraz przepraszam ale idę sie trochę położyć.
IKA mam nadzieję ze u lekarza dziś wszystko dobrze pójdzie, trzymam kciuki :-)