25 wrz 2007, 17:05
Jasnie Pani - gratuluje decyzji o dzieciaczku! I troche zazdroszcze- gdybysmy juz byli na swoim, ja tez juz bym chciała zmajstrowac drugie.. Zawsze fajnie jak jest mala roznica wieku.. A poza tym -weselej! My planujemytak za 2/ 2,5 roku popracowac nad nowa fasolka :):
Lucy - Widze masz dzien leniucha :): hihi. Zazdroszcze! Ja jakos nie usiedze w lozku, naet jak mam czas i ochote.. A potem smece, ze łooomatko jaka ja zmeczona :ico_puknij:
Avisku- super, ze trafilas na lekarke, ktora wykryła napiecie u Twojej Malutkiej i jest rehabilitowana! Ja czuje, ze moj Misiek tez niestety ma napiecie miesiowe, ale do neurologa sa cholerne kolejki i musimy czekac dopazdziernika. Ale cwicze z nim gloweczke i mam nadzieje, ze bezie lepiej. A za Twoja corcie trzymam kciuki!
Aniu- Nie martw sie cwiczeniami - dzieciaczki krzycza,bo im zle, bo niewygodnie.. Ale bedzie sie lepiej rozwijała! :-)
Aciu- ja nie mam działalnosci. Wszystko na czarno.. Wzielam sie za to jak juz nie pracowałam za barem.. no a brzusio był, wiec trzeba było kombinowac pieniazki. Jesli nie wypali z ta hurtownia, to moze poszukuj ciuszkow, okazji po rynkach,albo lumpeksach? Ja mam taki rynek,gdzie w pon iwt sa rzeczypo 2 zł.! I czasami tam kupuje ciuszki dla dziecii sprzedaje. Zawsze jakis interes :): Ostatnio dorwałam sliczna letnia sukienke NEXTa..Letnia, bo letnia, ale jaka okazja! Ja to zawsze handlara byłam.. i od dziecka pamietam,zawsze pieniazki kołowałam izbierałam :): No i mam farta czasami :-) wiec Tobie tez zycze szczescia!!!
Frydza- fajnie, ze zaszalalas na zakupkach. Jednak baby to maja jedno hobby hihi :):
Asiu - ale Emi bedzie miała usteczka piekne! Teraz taki dziube malutki, ale w przyszłosci.. ohoho.. całusna dziewuszka!
Madziorka-piszesz, ze zakochujesz sie w swoim Adasiu codziennie na nowo. Ja tez tak mam. Znamy sie z Krzysiem od dzieciaka, wszedzie razem, nierozlaczni przyjaciele.. Ale jest w tym cos takiego.. ze niesamowicie przycioaga! Nie wyobrazam sobie dnia bez niego! Jak gdzies jedzie, albosiedzi w pracy,to za nim tesknie.. Hihi.. I mamy swoje wady, ale kocham go najbardziej na swiecie! No i jest sexownym tatusiem hihi :):
i juz nie pamietam... :ico_wstydzioch:
Krzys przyjechał po pracy, pochlonelismy tesciowej pierozki z grzybami, i pojechał juz w trase ze swoim tata.. Mi Misiek padł, robie porzadki w tych moich allegrowych interesach hihi :): i ide zaraz strzelic sobie herbatke.. No i znow bede sie uczyc.. Niedługo mi łepek peknie!
Siedze sama i nie moge sobie miejsca znalezc. Ładna pogoda, ale spacerek zaliczony,a zadnych zakupow robic nie musze.. Wiec siedze. Isiedze. Kopnieta maniaczka tt. Zabiast ruszyc supsko i zrobic cps pozytecznego, to sie wyleguje na tym starym, rozjechanym krzesle, z jednym posladkiem zapadnietym w krzesłową -otchłan hehe :-D