hej dziewczyny, wybieram się do tego lekarza, ale nie wiem czy mnie przyjmie, bo pielęgniarka (czyt. pizda ) która odebrała telefon powiedziała, że nie ma już numerków i kategorycznie nie przyjmie, no ale przejdziemy się.
Hektorka wspólczuję, wiesz ja tak klnę na tych pieprzonych lekarzy. nie mam dla nich za grosz szacunku. tylko by chcieli wyższe pensje a nic nie pomogą. Łaskę dziwka jedna z drugą robią, że przyjmą. Ciągle im mało. Ale dzięki Bogu już po wszystkim
A jeśli chodzi o rozmiary, to fakt, co firma to inna rozmiarówka, mojej Oli kupuję troszkę większe, bo mam nadzieję pochodzi w tym z miesiąc. W body na 74 już nie wejdzie, więc konieczne conajmniej 80, ale skoro ma pochodzić w tym tylko tydzień, to lepiej kupić większe. Przynajmniej ma dziecko luźniej. A niektóre te body to takie wąskie jak mój rękaw od bluzki, chyba by jej tylko na nos weszło
krostki są nic nie znikają :ico_placzek: chyba wybiorę się do alergologa, tylko gdzie tu znaleźć dobrego alergologa :ico_placzek:
jeszcze się dziś załamałam, bo byłam na urlopie macieżyńskim, dostawałam z zusu ochłapy w wysokości 170 zł za miesiąc (miałam działalność gospodarczą ) i teraz mi przyszło wezwanie do zapłaty składek zdrowotnych, a one wynoszą po 180 zł za miesiąc :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: to po co ja szłam na ten urlop, :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: teraz muszę zwrócić z nawiazką. I skąd ja wezmę tyle pieniędzy :ico_placzek: aj odechciało mi się wszystkiego :ico_placzek: