LUTOWKI no to powklejam troche fotek ale fotke kurteczki i kombinezoniku juz jutro bo dzis mi maz nie zdjął kombinezonu z pawlacza ;)
A fotki sa tak: Amelci bucikow do chodzenia w chodziku i na spacery, taki jak widzicie mam własnie mikser z ta nakładka w której miksuje warzywka,super sprawa, Amelcia na nocniczku, no i nasz synus na festynie rodzinnym spotkal swoja kolezanke z przedszkolnej grupy ale ze zeszłego roku, wyobrazcie sobie nie widzieli sie od maja wiec taka była ich radosc, cąły czas ze soba tanczyli co wam zreszta wąłsnie chce pokazac hi hi hi ;), prawda ze piekna z nich para?hahahaaha
QUNICKzapomniałam ci napisac ze super fimiki z Ninka masz ale fajne te z komorki bardzo mi sie podobaja ;) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
KELLY ale sie usmialam ty głupolku ja nie o tym mowilam z mezem naprawde hahhahaha :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: miałam na mysli racej takie sprawy typu umycie porządnie lodoweczki, poodsuwanie szafek i porzadne sprzatanko to własnie zrobilismy wczoraj a dzis ciąg dalszy gruntownego sprzątanka hhhahhahah o bara bara nawet po tak pracochłonnym dniu mi sie myslec nie cche choc on tak-zawsze i wszędzie hi hi hi hi
fajne foteczki a który to tydzien u twojego mezulka hi hi hi?-zart
KAJUNIA25 awiesz co ogladałm te same butki dla Amelci co ty kupilas ale je odłozyłam bo ona ma wysoki przegub i wiazane byłby problem,tak samo była z poczatku z Kacperkiem i kupowaniem mu butów wiązane odpadały tylko na rzepki ale te co wybrałas sa tez super tak jak moje zreszta a co tam ;)