29 wrz 2007, 17:40
A co tu takie pustki??
No ja dzis proba leczenia meza numer jeden :) Przygotowalam mu wszystko i jak wroci to ma zrobic obiad, wroci pozno, ale co tam, ja do tego czasu z glodu nie umre! No i w poniedzialek ma mi kupic suszarke na pranie, bo katastrofa, sterta prania a schnac nie ma gdzie i nie chce, nie wiem czy mam za zimno w domku czy jak??
No i dzisiaj Jasia odwiedzily dwie tiktakowe ciocie!! Strasznie sie ciesze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Bo tak jakos lepiej sie czuje psychicznie, nareszcie jakis kontakt z ludzmi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jasiu dostal sliczne prezenciki!
I teraz tylko sie zloszcze ze mieszkamy 300 kilometrow od siebie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
Mamo Zuzi tak sobie pomyslalam, ze jak Jasiu dalej bedzie taki grzeczny jak jest, to jak sie rozdwoisz, to wsiadam w samochod i przyjezdzam, troszke sobie ponazekam, a Ty jako nasz Tiktakowy psycholog uleczysz moje bolaczki, ok?? Troszke sobie poplotkujemy, poplaczemy i bedzie git, co Ty na to?? Tylko wybierz taki dzien zeby to J. robil w domku wszystko to moze Krzysiek jak popatrzy to bedzie miec wyrzuty sumienia :-D :-D :-D
eSKa hmm co sie u nas zmienilo?? jak na razie to ciezko mi powiedziec bo troszke mam nerwa na K. ale chyba nie jest zle...