01 paź 2007, 12:51
Dzien dobry wszystkim :-)
U mnie dzisiaj znowu piękna pogoda,ale jakoś tak nie chce mi się ruszać z domu :ico_noniewiem: Wczorajsza niedziela zapowiadała sie tak słodko i miło,ale oczywiście moja teściowa musiała mi ją popsuć :ico_zly: Ona chyba jeszcze się nie pogodziła z tym faktem,ze jej synek ma już własną rodzinkę i swoje sprawy :ico_puknij: Byliśmy umówieni na kawkę do siostry o czym wiedziała,no i oczywiście wymyśliła sobie kupno samochodu w Chojnicach ,nio i kto ją musiał zawieść oczywiście mój mąż,chociaż maja swój samochód.Myslałam,ze go zabiję,nie dośc ,że cały tydzień w pracy,pół dnia później na rowerze,to jeszcze drugą połowę niedzieli spędził z mamausią ,a mnie normalnie olał,tłumaczac się,ze nie potrafi odmówić :ico_puknij: :ico_zly: ,nio i do siostry pojechałam sama,a On wrócił o 21 do domu :ico_szoking: teściowa zadzwoniła do mnie ze skruchą tłumacząc ,że do siostry to my zawsze możemy pojechać i to nic ,że się przygotowała,normalnie tupeciara :wpale:
ale się rozpisałam :ico_oczko:
Mary prześliczne zdjęcia,wyglądałąś jak księżniczka :ico_brawa_01:
Co dostawiania macicy,to niestety ja mam do tego tendencjęi dlatego biorę tbletki na podtrzymanie :ico_placzek: Trwadnieje brzunio i jest uczucie stałego napinania,coś tak jak wzdęcia.Ale pisałyście,ze bierzecie magnez ,a to bardzo pomaga :-) Mnie tak od wczoraj kuje po lewej stronie,ale myślę,ze to mały zakwas bo mały szaleje :ico_brawa_01:
Pozdrawiam :ico_haha_01: