30 wrz 2007, 22:43
Dobry wieczor Babosy
U mnie ok,mala Nicolcia juz jest prawie ze zdrowa,ma jeszcze delikatny kaszelek ale jest naprawde lepiej :ico_brawa_01: :-D
Urodziny tescia sie udaly i wszystko bylo fajnie i milo,moja Nicole tez uwielbia sobie dobrze zjesc :ico_oczko: ale z owocow to najbardziej uwielbia a wrecz kocha Banany,jablko owszem tez lubi i je i sama gryzie i nie wypluwa tylko ze ja obieram malej ta skorke jablka i niemamy problemow z jedzeniem :ico_oczko: :ico_brawa_01:
Jesli chodzi o jazde samochodem to Nicole nie robi mi takich cyrkow i raczej nie warjuje w samochodzie,czasami tylko pomarudzi jak jej jest za nudno ale tak to lubi mala jezdzic autkiem i kolysc sie w rytm muzyki w aucie i poza nim tez :ico_oczko:
Ide do spanka bo jakas zmeczona jestem a jutro mam troche roboty.. musze znowu wyprac bo posciel zmienilam i tak po kolei pracka w domu moja Nicosia juz sobie spi to ja i tez zmykam :ico_oczko:
Aha pochwale sie jeszcze wam ze moja fasolka albo groszek bo pierwszy raz mam takie smieszne uczucie ze niemam pojecia co bede miala :ico_wstydzioch: czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk.. to moja fasolka czy groszek zaczyna fajnie sie ruszac i coraz czesciej mnie dzidzia w moim brzuchu kopie,i czuje jak sie przeciaga i wogule oh piekne uczucie :ico_brawa_01: 15 pazdziernika za dwa tygodnie mam termin u lekarza i jestem juz ciekawa czy bedzie cos widac czy to on czy ona :ico_oczko:
Aginka ladna fryzurka i jaka sliczna Malwinka i te oczka jakie niebieskie jak u sarenki naprawde :ico_oczko:
Diem tez ladne foteczki i kolorek wlosow :ico_brawa_01:
Miejcie ladna nocke i dobranoc do jutra papatki
[ Dodano: 2007-10-01, 07:12 ]
Dzien dobry z rana :ico_oczko:
Ja juz sie nie kladlam :ico_haha_02: ,maz jest juz w pracy i zapomnial swojego telefonu komorkowego.. :ico_noniewiem: Pozatym szukal noza a ja go znalazlam na oknie jak maz juz wyszedl oh co to za piekne rozpoczecie dnia :ico_oczko: I nowego miesiaca Pazdziernika a ja juz tez sobie piore moja coreczka sobie spijusia a ja zaraz zrobie mojej babunci kochanej ladna pocztowke z moja Nicole i jej wysle :ico_oczko: Ucieszy sie :ico_brawa_01:
Zycze wam milego dnia i buzaiczki do pozniej papatki