Moj maz sie dopiol do forum i najpierw zobaczyl zdjecia ani i helenki i powiedzila, ze helenka do luski podobna, bo ania podobna o mnie, a potem zobaczyl olivierka od lucy i powiedzial, ze to luska :-D :-D :-D
Dobre!!!! :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Gratuluję wymiany okien!!!! A te baby to rzeczywiście wstrętne plotkary!!!WYdaje im się, że jak młoda osoba i robi inaczej niż one to na pewno źle :ico_zly: :ico_zly:
Lucy, ale z Oliverka śmieszek i jaki słodziutki chłopczyk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A co do stanikó, to ja już dawno pożegnałam się z tymi do karmienia i noszę takie bawełniane, ale z fiszbinami, a z laktacją nie mam problemów. Wręcz przeciwnie - Helenka ciągle na samym cycu i już ponad 7 kg waży :ico_szoking: :ico_szoking:
Aga, fajne takie spotkanie z psiapsiółą i jak obdarowała Twoją córusię. A Wikusia jaka duzziaaaa i śliczna pannica :ico_brawa_01:
Pamiętacie tego linka co wklejałam niedawno (jak nosić dzieci itp). Ten pan ze zdjęć to bardzo dobry rehabilitant zajmujący się przede wszystkim dziećmi z asymetrią. Napisałam do niego maila - odpisał od razu. Pozwolę sobie wkleić Jego odpowiedź:
Witam,
wszystko co Pani napisała o Helence (np. wiek i waga) jest wytłumaczeniem tego czego nie robi i dlaczego. lącznie z brakiem "podnoszenia" główki. Ma 3 miesiące i jescze do tego prawo
Jej reakcja na met. Vojty jest zrozumiała i spodziewana.
Proszę dac Jej chwile czasu.
Bez ćwiczeń, ale z zalecaną pielęgnacją.
Jezeli będą się Państwo niepokoili, od przyszłego tygodnia zapraszam do gabinetu.
Wiecie, podniosło mnie to jakoś na duchu...