Zacznę od tego, że dzień zaczęłam od wizyty u okulisty, rano wstałam z wielką śliwą pod okiem - jakby mnie kto pobił i okazało się że mi się jakaś żyłka zatkała właśnie pod okiem i się taki mały krwiaczek zrobił, ale natychmiast mi go przebili itp. Siedziałam u okulisty (oczywiście prywatnego) 2,5h i skasował też odpowiednio bo 150zł, ale powiem szczerze że się napracował...Teraz mam zaklejone oko, musze co wieczór i rankiem je przemywać takim jakimś roztworem i po 3-4 dniach odkleić opatrunek.... A skąd mi się to wzięło, nie potrafił dokładnie powiedzieć :-)
także hekkate dziś czuję sie lepiej....a Agatka to tak mi się przygląda, ma tak zdziwioną minke hihihi
iwona świetne fotki, super :ico_brawa_01: Ja z mężem tez wybieramy sie do fotografa z Agatką, ale kiedy dojdzie to do skutku to nie wiem :-)
nana Twoje zdjęcia też są super, katelajdka ma racje, ze to zdjecie gdzie Melcia z Maksiem siedza przy stole jest po prostu boskie :ico_brawa_01:
mamaJulci Witaj, witaj, miło Cię tu znowu widzieć i zapraszamy jak najbardziej do klikania :-D
[ Dodano: 2007-10-02, 11:12 ]
wklejam kilka fotek Agatki, byliśmy wczoraj u mojej babci i dziadka czyli Agatki pra-dziadków...świetnie się bawiliśmy, Agatka z zdziwieniem przyglądała sie małym kurczaczkom :-)