Witam Was kwietnówki
mnie dalej męczą mdłości i wymioty buuu mam już dośc!
ehhh, podobno ma to za niedługo minąć, hmmm ciekawe ile w tym prawdy, bo ja trzymam się tego jak tonący brzytwy ...
nie przejmój się ja wymiotuje srednio ok 3-4 razy dziennie ale wyczytałam w książce, że wymoty to oznaka silnej ciąży :-D więc to mnie troche pocieszyło.
znalazlam sobie wozeki chyba przy nim juz zostane. jest leciutki 7,5 kg. ladniutki i taki jak chcialam fajnie sie sklada i jest w miare maly wiec dla takiego karzelka jak ja akurat.
a co to za wózek? masz może zdjęcie na necie tego wózeczka? Jeśli tak to podaj mi proszę linka.
zastanawiam sie czy tez macie taki meszek na brzuszku. moze nawet nie meszek tylko wloski. ja nigdy tak nie mialam a teraz moj brzuch upodabnia sie do meskiego.
no jestem w szoku bo nawet nie zwróciłam uwagi a faktycznie też mam jakiś meszek na brzuchu. Hmm to chyba noramle bo mam nadzieję, że nie zarosne jak niedźwiadek :-D
Dziewczyny przygotowały quizz, podczas którego musiałam odpowiadać na pytania dotyczące mnie i mojego przyszłego męża, a następnie puszczały odpowiedzi N na dvd
No super pomysł, jeszcze z czymś takim się nie spotkałam, a moje kumpele też lubią takie psikusy robić. Śiwetna sprawa, warto "sprzedać" dalej ten pomysł :-D
A ja muszę Wam powiedzieć, że mam już termin na badanie prenatalne, ale dopiero 23 października. Do tego czasu chyba oszaleje :ico_haha_01: Ale nie dlatego, że się martwię czy wszystko w porządku (bo na pewno jest), ale dlatego, że już bym chciała zobaczyć moją małą dzidzię znowu na USG. Tym razem idę razem z mężem więc pooglądamy sobie razem nasze dzieło :ico_haha_01:
Cieszę się bardzo, że podobała się Wam stronka którą podałam. Jak znajde jeszcze coś ciekawego to dam znać.