05 paź 2007, 08:50
karolas, hihiihih no to Kacpi sie pewnie ucieszyl na dzien wolny, a juz bardziej maz hihihihi, grzybki...mniammmm takie ususzone w zupce bym se zjadla, ale kurcze wszystcy sie boja tutaj jesc moje zebrane grzybki a tak sie napracowac dla siebie nie bede! hihihi
dorota M. a to masz wspanialego meza! widzisz jak o ciebie dba! a racje ma, bo dziewczyno ile ty sie najezdzilas jak pomagalas tesciowej, z Agatka sie nie widzialas, nocki stracone, to i tobie sie cos nalezy, dobre serducho masz, to zaslugujesz! hihihi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a ja wczoraj z ta polka z mojej szkoly na spacerek poszlam tak po sklepach tylko, niechciala przysiasc na kawke, ale jedno negatywne wrazenie to to ze miala coreczke z polski, ale z facettem sie rozeszla, przyjechala tutaj to z dunczykiem probowala zwiazek ulozyc, a teraz jest z Polakiem, a on tez ma dziecko z innego zwiazku, troche to zakrecone jak dla mnie, i w sumie nie popieram takiego stwarzania i rozrywania rodziny, nie wazne jakie przyczyny, ja mam dzieciuszko z A. bo go kocham i jestem pewna ze z nim bede, na dobre i zle, bo tak sobie przysiegnelismy, ale jeslu rzeczywiscie by mnie np bil czy cos tam, to bym o rozwod prosila, ale juz tak szybko nie wprowadzalabym nowego faceta przed oczy Julenki, niewiem, rozne sa poglady, ale oczywiscie to ze ktos tak ciagle sie rozwodzi nie znaczy ze sam w sobie jest zlym czlowiekiem, tylko moze nie umie sobie poradzic w zyciu, :ico_noniewiem: ale ogolnie kobieta fajna, no zobaczymy jak to sie bedzie rozwijalo, ta nasza znajomosc.