O RANY DZIEWCZYNY JESTEM :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :-D
PRZEPRASZAM żE TAK DłUGO SIę NIE ODZYWAłAM :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ale to wszystko przez tego mojego neta :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: bo mam go przez tel. komórkowy i coś nie tak z nim było :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: ESKA ciebie również przepraszam, że nie odpisałam na smska :ico_sorki: zapomniałam :ico_sorki:
PRZEDE WSZYSTKIM SERDECZNIE WAM KOCHANE NOWE śWIEżUTKIE MAMUśKI GRATULUJę :ico_dziecko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
MAMOZUZI trzymam kciuki za szybciutki powrót do formy :-D
dziś jeszcze spróbuje przeczytać co klikałyście, ale tego jest :ico_szoking:
a mój Dariuszek rośnie jak na drożdżach i okazalo się że płakusiać z nerwów też potrafi :ico_oczko: na szczęście nie za często :ico_sorki: muszę fotki uaktualnić :ico_noniewiem: natomiast z julcią mam małe kłopoty w przedszkolu :ico_olaboga: mała terrorystka nam rośnie,wczoraj poskarżyła mi się że koleżanka ugryzła ja w palec, no to dziś W. pyta wychowawczyni o co poszło...no najpierw Julcia nastukała tamtej po głowie lalką :ico_puknij: :ico_olaboga:
zmykam...we wtorek zakładają mi sieciowego neta :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale mam nadzieję,że z tym do tego czasu też będzie ok :ico_haha_01:
NIE GNIEWAJCIE SIę NA MNIE PRRRRRRRRRRRROSZę :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: