cześć dziewczynki,
tęskno mi za Wami więc jestem, mój Antek śpi, wogóle ładnie tu sypia tylk0 cos na obiadki znowu się obraził :583: za to owocki zajada jak nigdy :one:
my dzis pakujemy sie bo juz w poniedzialek wylatujemy na tydzien ... zupelnie nie wiem w co sie ubrac :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:
gdzie lecicie, do PL?
Ja jeszcze w tym roku bedę musiała tu smigać, ale cieszę się bo zobaczę się z babcią i mamą....z siostrą niestety nie bo ja wyjeżdzam 10 a ona przylatuje 12 :ico_noniewiem:
a dzis lecimy do znajomych na parapewtoe .......
UDANEJ ZABAWy!
Ja w poniedziałek będe sie widzieć z moimi psiapsiółkami...nie mogę się juz doczekać.
Iza kochana nie martw się...taką macie sytuacje i musisz oddać matiego do złobka , nas też to czeka...Matuś napewno się szybko zaaklimatyzuje, będzie miał dużo kolegów i koleżanek i dobrą opiekę :ico_oczko:
Dziewczyny jak wasze dzieci zachowuja sie na placu zabaw? Moj szkrabek uwielbia sie chustac, troche sobie spaceruje, zbiera kamyczki, listki ...czasami probuje je zjesc :ico_noniewiem: ogolnie jest naprawde spokojny :ico_szoking: ... tak sobie mysle,ze to ten wiek, ze jeszcze nie moze wspinac sie po drabinkach, bawic sie w ganianego czy choqwanego ( a piaskownicy nie ma na owym palcu zabaw :ico_noniewiem: ) ... po prostu poki co to obserwuje, obserwuje,obserwuje ... inne dzieci i ...rodzicow takze :ico_haha_01:
mój bawi się podobnie, tylkjo że o nie wchozeniu na drabinki nie ma mowy, bo aż się rwie, a ja chodzę poprostu z Nim :-D
Jeśli chodzi o pis\askownice to niestety nie ma oich w całej Anglii na placach zabaw, ale jak masz ogródek to możesz takową zakupić w sklepie i piasek też, grosze to kosztuje...
PRZEPRASZAm ze pisałam tak chaotycznie ale może się połapiecie :ico_haha_01: