06 paź 2007, 12:49
Hej,
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na moje pytanie co do wagi Waszych Maluszków. Dziękuję też za miłe przyjęcie. Z chęcią się przyłączam, choć nie ukrywam że pewnie za czesto pisać nie będę...:-(
Napiszę kilka słów o sobie bo jak już pisałam - Was znam dość dobrze - bo czytam niemal od pierwszego postu na Kafe.
Mam na imię Monika, mam 30 lat i mieszkam niedaleko Poznania, dokładnie w Swarzędzu.
Ciąże przechodziłam bardzo dobrze także dzięki forum. Jak miałam jakiś problem lub pytanie to na ogół któraś z Was zadawałaj e je na forum i po problemie. Długo w ciązy pracowałam i szybko wróciłam z powrotem (tylko należny macierzyński) stąd ciągły brak czasu. W tej chwili wracam do domku po 16:00, odbieram Karolikę i same wiecie ile jest obowiązków,staram się większość z tych prac robić jak mała zaśnie a te trzy godzinki w całości jej poświęcić ale nie jest łatwo. Do kompa siadam późnym wieczorem i na ogół wtedy już nikogo nie ma - więc tylko czytam...
Teraz o Karolince:
Mój mały skarb jak już pisałam waży prawie 12kg, jest bardzo wysoka (za mamą 178cm i tatą 190cm) dlatego pani Dr mówi że nie ma nadwagi. Bardzo lubi jeść i nie ma rzeczy która by jej nie smakowała. Na razie nie spiszy się do chodzenia, raczkuje w bardzo szybkim tempie ale po nóżkach chodzi tylko przy meblach. Ma 8 ząbków, uwielbia inne dzieci, i dużo mówi.
(nie umiem wklejać zdjęć, próbowałam i nic... :-(