Witajcie
Dawno nie zagladałam, ale obiecam nadrobic zaległości :ico_sorki:
Bylismy prawie cały miesiąc u dziadków, no ale już w domku jesteśmy. tyna buziaczki dla Michałka i spóźnione życzonka urodzinowe, ale jak najbardziej szczere :ico_buziaczki_big: :ico_tort:
Moja Ala chyba przechodzi jakiś bunt, bo na wszystko i na wszystkich jest na NIE.
Pokazały się już górne trójki, a do startu przygotowują się teraz dolne.
Ostatnio poodkręcaliśmy wszystkie rączki od szafek kuchennych, bo już niewyrabialiśmy, dosłownie wszystko lądowało na podłodze, a im bardziej sypkie to lepsza zabawa :ico_olaboga:
Dzis Ala opróżnila szafki z moją bielizna, podłoga usłana majtochami :ico_olaboga: , normalnie załamka.
Planuje żeby odwrócic szafkę pod telewizor , bo jest tam w czym szperac, a sznurek nie zdaje egzaminu.
A teraz taszcze ze soba swoje krzeło :ico_olaboga: , jest dośc cięzkie, matko kochana skąd te dzieciaki mają taką siłę.
Uciekamy się kąpac, mleko i spanko.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich gorąco.
Za oknem mamy już jesień, brrrrrrrrrrr i jest zimno, a na dodatek od wczoraj u nas pada deszcz.
Jestem trochę niepocieszona, bo jeszcze nie skończyliśmy malowania, a tu deszczysko.
Dzisiaj poodkręcaliśmy kolejne rączki od szafek, mała bardzo lubi przebierac nam w szafkach, a najlepiej jest jak się siedzi w szafie, czasami już nie mam siły.
Witam się z wszystkimi. 22540MONIKA, dziękujemy za komplement :-)
Ala właśne zasneła, jest trochę marudna bo zębiska kolejne wychodzą , no i ta pogoda, zimno i deszczowo.
A ja szykuje flaczki, ale to dopiero na jutro, bo mężuś w delegacji.