Witajcie po weekendzie, który był cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . Ale teraz pora wracać do rzeczywistości - Krzyś już pojechał :ico_placzek: my z Helenką same...Byle do piątku... Od razu przyznaję. że wszystkiego jeszcze nie przeczytałam - później nadrobię, bo zaraz będę kąpać Helenkę.
Nasza Niunia coraz mniej śpi w dzień; w ogóle przez ostatnie 2 dni była bardzo marudna i rozregulowała się - nie wiem czemu, bo nic w jej rytmie dobowym nie zmieniałam. Mam nadzieję, że to po czwartkowej szczepionce i że teraz będzie już normalnie. Jeśli chodzi o spanie to nie jest za fajnie - Helenka budzi się 3-4 razy o do tego śpi najdłużej do 7. A było już lepiej z tymi nocnymi pobudkami, bo 2 razy tylko się karmiła. Co do smoczka - Helenka na początku podziękowała i nadal nie chce. Za to uspokoja ją ssanie piąstki.
Emi bardzo lubi nasze akwarium. Kupiliśmy jej leżaczek z fisher price i kładę ją przed akwarium i ona potrafi tak patrzeć na rybki nawer do godzinki :ico_szoking: i rozmawiać sobie z tymi rybkami :-D
Dokładnie tak samo Helenka - jak ją kładę przed akwarium, to odpływa na godzinę - przygląda się, wzdycha głośno i gada do rybek.
Kamilko, dla Tomeczka z okazji 4 miesiąca :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
Również dla Laury, spóźnione ale cieplutkie życzenia od cioci Ani i Helenki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
[ Dodano: 2007-10-07, 20:23 ]
Dziewczyny, mam pytanie. O której kąpiecie dzieciaczki i o której one zasypiają??