Dominisia, jaki Jasiu śliczny, taki pucuś sie z niego robi :ico_brawa_01:
nasze smyki mają bardzo podobne leżaczki :-D
mój Szymulek wczoraj na wieczór coś mi marudził, nie mógł zasnąć i jak tylko smoczek z buzi wypadł to zaczynał kwękać i oczywiście oczy szeroko otwarte :ico_olaboga: wyszło na to że musiałam go do cyca przystawić po godzinie od ostatniego karmienia, może sie maluszek nie najadł :ico_noniewiem: teraz próbuje zasnąć po jedzonku, troszke sobie pofikał bez pampersa na naszym łóżku i chyba sie zmęczył bo nawet nie marudził jak go do łóżeczka położyłam. Po jedzeniu go przebrałam, później wzięłam na ręce i on w tego świeżo założonego pampersa taką kupole zrobił że prawie wyszła bokiem :ico_szoking: czy wasze maluchy też tak was robią?? że ledwo przebrane to zaraz jakąs niespodzianke w pieluche zrobią>>?? bo mój mały to tak jakby lubił tą kupe zrobić na świeżutkiego pampersa..czyścioszek jeden :-D
dzisiaj jedziemy na pierwsze zajecia rehabilitacji i już sie boje jak sobie pomyśle że Szymuś całą godzinę bedzie tam płakał :ico_placzek: nie wiem czy ja zniose jego płacz :ico_noniewiem:
M pojechał właśnie po świeży chlebek do sklepu, wiec jak wróci to bedzie śniadanko, a jestem już baaardzo głodna...
no to odezwe sie później