[glow=red][/glow]Oleńko-zdróweczka,dużo miłości ,mnóstwa zabaweczek i uśmiechu z okazji [glow=darkred][/glow]1 urodzinek
Felicity-buziaki dla Ciebie w maleńki jeszcze brzunio-niech Smerfiątko rośnie zdrowo

.A masz jakies przeczucia co do płci maleństwa?
Dzięki za fotki i filmiki-jeszcze nie obejrzałam tylko zajrzałam na pocztę i widzę duuuużżżo nowych wiadomości :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: -uwielbiam takie niespodzianki.
Wczoraj wieczorkiem odwiedziałm dentystę-uuuuffff jaka ulga ,nie boli mnie juz dziś :ico_haha_01: Jestem happy :-D
Poszłam dziś do cukierni(której już dawno nie odwiedzałam),żeby dogadac sprawę tortu i co się okazało...nie ma jej już w tym miejscu :ico_placzek: .Podejrzewam mojego menia o jakiś "spisek",bo chce koniecznie żebym sama zrobiła torta.Przeniósł gdzieś ta cukiernie czy co...
Uciekam na razie ,bo mam jeszcze małą robótkę ,a rozgadałam się ,że hoho :ico_olaboga:
[ Dodano: 2007-10-09, 14:05 ]
asiapanda, -Sosenka ma dopisek na gg-pierwsze kroczki,chyba Zuzia wyrusza w "siną dal"
No i oczywiście Agatko melduj się z dobrymi wieściami-szybciochem-nie daj sie prosić :ico_sorki: