Ja się wsłuchuję w siebie bo nadal nie wierzę że jestem w ciąży! Nie dociera to do mnie. :ico_puknij: Mimo iż widziałam maluszka i wogóle! Chyba za długo się staraliśmy i to wyszło tak nagle jak się dowiedziałam że mam się leczyć :ico_oczko:Joanna24, szybciutko... ja jeszcze nic nie czuje, a raczej nie zwracam na to uwagi :) Wieczorem jestem taka zmęczona ze szok :ico_szoking:
No ja zazwyczaj robię tak samo ale co do leków to jestem ostrożna. Po co mam później wyrzucać. :ico_oczko:oanna byly mniejsze opakowania ale ja zawsze jak cos mam kupic to wieksze biore bo taniej wychodzi
Oby jak najszybciej :ico_haha_01:Jak jedna z nas poczula to lada dzien i wszystkie bedziemy sie tym cieszyc

To myślę ,że już niedługo poczujesz fikołki :-)a bombelki to ja tez czuje ale jakos nie bralam pod uwage ze to juz moze to,myslalam ze kiszki mi marsza graja :ico_haha_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:To myślę ,że już niedługo poczujesz fikołki :-)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość