A tak wogóle to dajecie jedzonko ze słoiczków czy same gotujecie
Ja narazie sama robię...
ja najpierw muszę kupić blender
My jakiś miesiac temu kupiliśmy dużą kasię-robot juchenny i blender dostaliśmy gratis :) Więc mam teraz mniej pracy przy krojeniu, szatkowaniu, tarciu...itd :) No a kupiliśmy ze względu na Jakubka :)
mała jeżdzi w spacerówce
Mój Jakubg jeszcze w gondoli ale z podwyższonym lekko oparciem... inaczej już nie chce no chyba, że śpi :)
Wczoraj kupiłam małej "pamiętnik z pierwszego roku dziecka" jestem pomieszana na pukncie pamiątek, zdjęć , pamiętników hehe
Ja również mam bzika... Kuba ma pamiętnik z pierwszych pięciu lat życia...dodatkowo album prowadzony od początku ciąży, Kuferek z pamiątkami... Tysiące zdjęć....
dziewczyny w roosmanie jest promocja i jak sie przez internet zamowi zdjecia (ponad 100)to sie 0.26 placi za 1 odbitke w formacie 10! za 127 zdjec 33 zl
Super, ze powiedzials...chyba zadzialam :)
Jakubek niedawno przy butli zrobił bigkupę :ico_olaboga: Aż pielucha nie pomieścila :ico_szoking: No ale ja się cieszę z każdej, i chyba już naprawdę pozbyliśmy się kupkowego problemu!! Tak się cieszę :) Myślalam, ze może kaszka znowu zatrzyma ale nie!! Jestem happy :)
A teraz mały sobie ucina drzemkę:)
Muszę dzisiaj kupić smoczek trojprzepływowy...bo wczoraj namęczył się przy kaszce i niby tylko troszkę dalam...a już trochę zagęścial mleczko.
Zrobilam znowu rewoltę w szafce Jakuba... I znowu sterta rzeczy do kartonu... Ale on pięknie rośnie...
Teraz zrobił się już na maksa śmieszek... Śmieje się do wszystkiego... czy się cmoknie czy powie...a nawet ak tylko się spojrzy na niego to aż łapkami macha :)
Uciekam bo M. wraca...z jednej pracy a na 14 do drugiej... Więc trzeba jemu poświęcić trochę czasu :) Jak ja to wieczorkami mówię...mojemu drugiemu synkowi hahaha