11 paź 2007, 15:26
witajcie!
kate glupia sytuacja z tym brakiem szczepionki, ale chociaz wiesz ile maly wazy :)
a my bylysmy na szczepieniu i musze pochwalic Kinge, tylko troche zaplakala, a tak caly czas sie smiala!
Pani doktor powiedziala ze malo prszybrala na wadze bo przez 6 tygodni tylko 700, ale powiedziala ze Kinga wyglada dobrze i na razie nie nalezy sie tym przejmowac :) teraz wazy 6220
Dalej w okolicy serduszka jest szmer ale pani doktor twierdzi ze tym na razie sie nie przejmowac bo szmer jest bardzo delikatny, wiec postaram sie tym nie przejmowac
A no i pani doktor powiedziala ze Kinga przerasta swoich rowiesnikow w rozwoju :)
wiec wuzyta byla ok
a ja zapytalam sie pani doktor (ja i Kinia mamy ta sama pania doktor) o moj bolacy lewy nadgarstek i zgadnijcie jaka diagnoza!!! Nadwyrezenie! ale to jest nic, lepsze jest leczenie: nie dzwigac, unieruchomic i smarowac mascią! moze potrwac nawet miesiac lub wiecej! Czyli co, mam przr=ez miesiac sie nie zajmowac Kinga? Niewykonalne, Musze nauczyc sie wykonywac wszystko jedno reka np przewujanie - bedzie ciekawie :P
no i kolejne szczepienie dopiero jak mala bedzie miala rok i 2 tygodnie - fajnie, mam nadzieje ze do tego czasu nie bede musiala odwiedzac przychodni, no chyba ze w celu zwazenia malej :)