11 paź 2007, 20:18
No dziewczyny, jak czytam te ostatnie posty, to widzę, że żadna z nas nie ma różowo w życiu :ico_placzek: Wszędzie coś się znajdzie... Jak jak słucham moich teściów to wcale nie muszę wchodzić na kretyn.com. :ico_olaboga: Z jedna różnicą- teksty na tej stronie są zabawne. Słuchacz tamtych to żałosne. Kiedyś R wspomniał mimochodem, że jakby się dało, to ściagnąłby ich do nas... To wtedy Mamcia będzie miała podwórko, my na piętrze mamy 4 pokoje to spoko, a Jacek z rodzinką będą mieli więcej przestrzeni... Co Wy na to? Ja tylko tyle powiem: Po moim trupie!! ja im nie kazałam się gnieździć w kupie. jacek kasy ma sporo, stać go na mieszkanie. To, że woli drogie samochody, zegarki za nasza miesięczną pensję to nie mój ból naprawdę. A my co prawda mamy spory dom i oni spokojnie by się pomieścili, ale bez przesady. Niech Jacuś okaże się samarytaninem- to drugi maminsynek.
Zmykam, bo mnie R goni. Boli mnie kręgosłup nieprzeciętnie- podobno krew mi między kręgi wpadła :ico_noniewiem:
I byłam u fryzjera- wyglądam jak własna ciotka :ico_placzek:
Z samochodem jest jedna wielka tragedia. Nie chcę krakać, ale i tych 2000 może być za mało! Ku...wa mać!!
Papa