12 paź 2007, 09:51
Dzień dobry
Ale czytania, ja chyba nigdy nie nadrobię tych zaległości :ico_olaboga: .
Kolka przyłączysz się na :ico_kawa: ?
[ Dodano: 2007-10-12, 09:58 ]
O już chyba za późno, Kolka poszła do Julci. No nic trudno. Moja pannica tez śpi teraz, a ja mam chwilkę na kawkę.
We środę byłyśmy na szczepieniu, na szczęście na razie ostatnim uff. teraz kolejne jak Talibek skończy rok i dwa miesiące hura hura :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . przynajmniej nie będziemy się stresować. Waga Talibka to 7500. Ma niedużą niedowagę, ale to nic strasznego. I nie dziwie się bo w ogóle nie chce ostatnio jeść. Jeszcze zupki i deserki jakoś udaje nam się jej wcisnąć ale mleko jest ostatnio beee. Jak widzi butelkę to dostaje szału i jest jeden wielki ryk, wrzask, moje dziecko dostaje wtedy wścieklizny. Nie dziwie się jej z jednej strony bo to mleko dla alergików jest okropne. Od wczoraj mieszam jej bebilon pepti z bebikiem i dodaje kaszy manny. Jako tako to smakuje i podaje Talibkowi łyżeczką. To jedyne rozwiązanie żeby zjadła troszkę tego mleczka.
a powiedzcie dziewczyny mi czy można podawać mleko kozie? Bo ktoś mi tak doradził, ale ja nie wiem czy ona nie jest za mała i czy to jej nie zaszkodzi?
[ Dodano: 2007-10-12, 10:01 ]
A teraz idę Was poczytać, bo aż wstyd mi że ostatnio nie odpisuje na posty, ale wybaczcie mi bo mimo, że codziennie wstaje o 7 rano, mam kupę roboty i ledwo się wyrabiam do pracy na 15-stą. Z pracy wracam o 22.30, zakręcę się i kładę się spać ok 24-tej. I tak codziennie. Chodzę wiecznie niedospana i zmęczona, a jeszcze dziś ta pogoda...... :ico_spanko: