12 paź 2007, 19:54
hej :)
no Maritko dałam d... z tym postem!
Asiu, mam nadzieję, że Wam oddadzą chamidła ciepełko!
Super, że Wikuli badania dobrze wyszły!
Ja też jestem panikarą, więc witaj w klubie! ;)
Agatko - spóźnione ale szczere GRATULACJE! Super się spisałaś!
dla Maciejka :ico_tort:
byliśmy wczoraj w Instytucie Matki i Dziecka i wreszcie jakiś mądry lekarz, on podejrzewa że Jaś nie ma alergii tylko to jakaś choroba skórna i kazał iść do dermatologa, też w tym instytucie, w poniedziałek będę próbować się zapisać,
i te testy alergiczne wziął pod uwagę, powiedział, że dobrze, że je zrobiliśmy,
na rzaie steryd odstawiony, żeby dermatolog mógł obejrzeć te zmiany i JAś już dziś się wściekał, spał tylko 20 min w ciągu dnia i był taki padnięty, że poszedł spać o 18, a ja też ledwo żywa po dzisiejszym!
Tak bym chciała, żeby ten dermatolog pomógł!
teraz już wiem - jak jakieś problemy - to tylko do IMID uderzać, a nie się bujać gdzieś, nawet prywatnie, bo to naprawdę wszystko konowały,
ten lekarz powiedział że lekarze tylko zobaczą wysypkę u dziecka to dla każdego to skaza białkowa, i by zagłodzili dziecko i matkę,
pytałam o morfologię, na którą jedna lekarka powiedziała, że ok a druga, że słabo, on powiedział, żeby nie faszerować żelazem i witaminami tylko za 3 tyg zrobić jeszcze raz to badanie.
Wczoraj pisałam, że chciałabym zobaczyć jak Wiki rzuca garnkami i przepycha to pudło z filiżankami, Ola Mosobci łapie się za bolącą głowę, i usłyszeć jak Hubi mówi nanas :D
i trzymam kciuki za naszą KAsiulkę, ciekawe czy wyjdzie im Amelka ;)
Maritko, ale sobie dziś pospaliście, a nam Jaś codziennie robi pobudkę o godz 5 a potem marudzi, że niewyspany!
Kurczę, JAś się nauczył tak kręcić głową na boki, jak zmęczony to tak ciągle robi, najgorzej jak gdzieś wśród ludzi to wygląda jak jakieś dręczone dziecko :(
czy któreś z dzieciaczków tak robi?
buziakuję Wszystkie!