tym razem zaatakowało plecki :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
a moje dziecko zaczęło ssać kciuka :ico_szoking: cały czas teraz ssie i gada do niego agu bleee :-D
tak trzymać :-D :-D :-D :-Djak tamci do nas przyjechali to myśmy akurat jechali gdzie indziej
ja też juz wiele razy wyczułam że mnie moi też obgadują :ico_zly: :ico_zly:A szwagier, do mnie z tekstem, że jak nie przyjedziemy to się ZE MNą zetnie w W KOńCU!! czyli rozumiem dyskusja była, że ich unikam
pewnie znowu by dla was jedzenia zabrakło jak ostatnio :ico_zly: :ico_zly:nie zmuszą mnie do odwiedzin i podłego obiadku
też bym tak zrobiła :-D :-DSzybciej do żłobka Julke oddam
ty a może faktycznie coś tam zakiełkowało :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:A w ogóle coś się ze mną dzieje nie tak... Ostatnio mam takie dziwne uczucie jakby mi coś rosło w brzuchu- jak byłam w ciąży to czułam dziecko a teraz mam takie uczucie, jakby mi coś urosło w prawej stronie brzucha, mniej więcej na jajniku. Wcześniej tego nie miałam. (Rozumiecie coś z tej mojej klepaniny?) A dziś przyjechała ciocia- niemal 2 tygodnie za wcześnie! ma ktoś jakiś pomysł co to może być??
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość