no to wróciliśmy
Tylko nie mów że teściu gotuje ci obiadki
eska obiadki gotuje teściowa :-D
i brawa dla Alusia za spokojną kąpiel w wiadrku :-D :ico_brawa_01:
Kurcze moja mala tez sie drze jak opetana przy kapieli, i moje rady z cieplejsza woda, pieluszka tez o d... rozbic
no u nas cieplejsza woda zadziałała :ico_oczko: Szymuś nawet jak głodny leży cicho w wanience i obserwuje :-D
mama i tak była w szoku że tak długo pozwoliłam mu spac na dworze
ja tam nie patrze na zegarek jak wybywam z domku, wiadomo musze wrócic na karmienie, ale jakos nie ograniczam czasowo Szymusiowi spacerków, dzieciaczki sie muszą zahartować przed zimą :-)
500 zł miesięcznie i przychodziła do domu mówiąc że jest głodna :ico_szoking:
to rzeczywiście sie cenią w tym przedszkolu :ico_szoking: chyba jednak warto poczekać na to za połowe ceny.
Dominisia Jasiu cudny i jak ładnie ubrany :ico_brawa_01: a ta ostania fotka chyba dla nietoperzy :ico_oczko: the best, brawa dla mamuśki :ico_brawa_01:
na urodzinkach u tatusia troszke posiedzilismy, najedlismy sie slodkosci a pozniej od razu na rehabilitacje.
nie mogłam wcześniej nic napisać bo jak przyjechaliśmy to szybko kąpanie, karmienie i myślałam że będzie spanko...ale niee mój Szymul dzisiaj pokazał swoje oblicze, nie wiem normalnie czy go brzuszek bolał czy co...zrobił kupala i dalej nie chciał spać, normalnie pierwszy raz w domu wpadał w taki ryk że hej. MOże był rozdrażniony po tej rehabilitacji bo tam to sie napłakał :ico_placzek: chociaż dziś wogóle nie ćwiczył tylko ten rehabilitant pokazywał nam jak mamy go pielęgnować, ubierać, nosić żeby od razu ćwiczyć z nim. POstanowiliśmy z M że dajemy Szymulowi troche czasu bez rehabilitacji, tzn. jutro bede dzwonić żeby umówic wizyte u bardzo dobrego neurologa i chce zobaczyc co on nam powie, bo wiadomo co lekarz to lekarz...przyjechałam do domu i powiem wam szczerze że miałam wyrzuty sumienia że może źle robimy że na razie rezygnujemy z tej rehabilitacji, ale ja sie chce upewnić że kasa którą mam zainwestować naprawde przyczyni sie do zdrowia mojego maluszka bo to jest dla mnie najważniejsze.
a jeśli chodzi o te opłaty za rehabilitacje, to niby możemy sie umówić do poradni neurologicznej na NFZ ale terminy dopiero na przyszły rok :ico_placzek: :ico_olaboga:
wiec zdecydowałam ze pojde do neurologa prywatnie, jak powie ze trzeba rehabilitowac to wroce do tego rehabilitanta (tak sie umówiłam z nim) i dodatkowo ustale sobie termin na NFZ, po prostu bede chodzic prywatnie a później jak przyjdzie termin to może przeskocze na NFZ no zobaczymy jeszcze :ico_noniewiem: ...jakiegoś doła chyba przez to łapie :ico_placzek:
uciekam wyciągnąc pranko bo Szymuś usnął to powiesze na suszarce.
do juterka
[ Dodano: 2007-10-16, 09:12 ]
jak to ja pierwsza????
widze że kończe i zaczynam dzień postami na TT :ico_oczko:
gdzie sie podziewacie???