16 paź 2007, 12:29
HELLO LASECZKI, chyba rozpusciłam troche mojego maluszka, bo po 8 budzi sie i chce do mamuśki do łóżeczeka :-D i jak go tylko wezmę do sibie i przykryje kołderką natychmiast zasypia i śpi prawie do 11 :-D ale przynajmniej mamuśka wyspana :-D
Ale ostatnio juz mi ciężko bo trudno go nam uspać :ico_noniewiem: kiedyś po kąpieli, była butla, później sobie z nami pogadał w łózeczku i sam zasypiał, a teraz chce zeby go tylko na rączka trzymać, jak go dam do swojego łózeczka to wrzask jak by go w tyłek paliło :ico_szoking: a jak go wezmę na rączki to już wszytysko ok :ico_noniewiem: sama nie wiem co robić niie chce go uczyć zasypiać na rekach, bo jak bedzie warzyła 15 kg to moze być cieżko :ico_szoking: ale on tak płacze ze aż się zanosi :ico_placzek:
Justynko mam nadzije ze szybciutko uda wam sie wyleczyć te pleśniawki, czytałam ze strasznie trudno się z nimi walczy bo maluch się śłini i wiekszość leku połyka lub wypluwa :ico_noniewiem:
Kinguś te nasze dzieciaczki to nomalnie jakieś gignaciki, u mojego już mowy nie ma żeby go w pozycji leżacej trzymać :-D
Mam nadzije ze Eliza bedzie dzielna jutro na szczepienieu i płąkać nie bedzie :-D
Sosim te nasze domowe wagi nie sa za bardzo dokłądne jak dla takich maluszków, a wogóle zawsze przecież nie bedą przybywac po kilka kilo, bo byśmy ich nie udźwigneli :-D
[ Dodano: 2007-10-16, 12:37 ]
Justynko to gratulacje pierwszego ząbka :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
u nas też narazie się tylko ślinimy a ząbków nie widać :-D