. Normalnie co złego to ma po mnie :ico_olaboga:
Asiu nawet tak nie myśl. Takie jest życie i nie masz na to wpływu.
A powiedz czy ona robi kupkę na rzadką czy taką zbitą??
:-D spoko dzwon czesciej hi hi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Lepiej się nie deklaruj bo później sie mnie nie pozbędziesz hehe :619:
Lucy ja mam ciągle wyrzuty sumienia, że daję mu oglądać tv. Ale pytam się dlaczego nie wolno?? Po pierwsze te oczy... no ale jak LCD to odpada. A po drugie słyszałam w telewizji jak mówili, że dziecko jeszcze nie ma układu nerwowego tak rozwiniętego i dlatego nie powinno sie pozwalać. No ale sie zastanawiam, czy jakieś kolorowe bajeczki to tez szkodzą?? Sama juz nie wiem.
Juli mój tez przed chwila marudził jak jasny gwint, ale okazało się, że jest taki zmęczony i nie może juz dłużej wytrzymać a zasnąć to też już trudno. Matka przecież obudziła dziecko i poprzednia drzemka była skrócona.Ale wykorzystałam ostatnią deske ratunku... mój big cyc. No i jak tylko złapał go to oczy w orbitę. No i teraz chrapie sobie a mamusia klika. W międzyczasie gotuję makaronik, sosik już zrobiony i zaraz będę szamać bo wysrałam chyba wszystko co możliwe (sorry za dosłowność).
A z tym wprowadzaniem pokarmów to po prostu przyhamuj. Pomalutku. ja na razie na jabłku stanęłam i sie czaję co dalej... A marchewkę to surową czy gotowaną dawałyście?? A swoją drogą Juli... dobrze, że chociaż nonono blada :-D .
A z wyjazdem to masz fajnie. Też bym się gdzieś wyrwała.
A ja dziś mam dzień w piżamie. Nie ubralam się do tej pory i już nie zamierzam. Chora to chora. Polenię sie trochę a co.
[ Dodano: 2007-10-16, 15:41 ]
Napisałam tego maila jakis czas temu i mi coś się popsuło i nie było TT. Ale skopiowałam hehe. Szczwana sztuka ze mnie.
Lucy ależ nowina!!!! Brawo dla Oliego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dawaj fotkę!!!!