kolka ja bym wolała ciuszki
ja tez :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
zwlaszcza, ze z tego co piszesz nie jestes emocjonalnie zwiazana z mloda para, wiec szkoda zachodu-a potanczyc mozna np na dyskotece i nie kosztuje 400 PLN :ico_noniewiem:
Kamelek-trzymam kciuki, u mnie tez nie od razu chcial ssac, a ja cierpliwie probowalam i w koncu zaskoczyl.Masz jeszcze duzo czasu do stycznia wiec trenujcie a napewno sie uda.
Ja nie lubie Ikei wlasnie przez to, ze czuje sie jak w labiryncie bez wyjscia.Dostaje w niej takiej glupawki, ze nie wiem gdzie bylam i jak na skroty do wyjscia :ico_wstydzioch: i chodze jak mlot wedlug tych strzalek wsrod hektarow rzeczy , ktorych nie potrzebuje ogladac. :ico_puknij:
Delicja-jesli uwazasz, ze to jeszcze nie ten czas...to tez sie ciesze, ze dostalas @ :-)
Caro-gratuluje udanch zakupkow!!!U nas dla odmiany bylo tak zimno, ze nie moglam wyjsc(tzn padalo) i musialam w domku walczyc z praniem, prasowaniem i moim marudnym syneczkiem
[ Dodano: 2007-10-18, 00:27 ]
Tak mi sie glupio zapamietalo, ze
Justynat lezala w tym samym czasie w szpitalu co
Rybka i w tym samym dniu urodzily-juz wszystko mi sie miesza :ico_olaboga: (po prostu satrosc ) i tak wyszlo, ze Cyprianek Justynki skonczyl 16 pol roku, a ja nie zlozylam zyczen , wiec
spoznione dla Cyprianka i dzisiejsze dla Andrzejka z okazji ich pierwszego polrocza.Rosnijcie pieknie i zdrowo i niech sloneczko swieci nieustannie nad Wami Buziaczki!! :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: