18 paź 2007, 10:33
no ja tez slyszalam ze ma byc ostra zima, nie mam pojecia co z nami bedzie zima..co prawda mowili tez ze lato ma byc upalne a wcale do rewelacyjnych nie nalezalo, moze pare dni bylo super a tak bylo jak same pamietacie roznie. moze i te prognozy na zime nie beda takie straszne . ja mam alternetywe na zime. mam pączo takie dosc cieple z golfem. jak juz sie nie bede domykac w swoim plaszczu to nie pozostanie mi nic innego jak na plaszcz zalozyc owe pączo, tylko w okolicach brzusia sie nie zamkne a i nizej brzusia i u gory zamkne guzikami plaszczyk. wiecie ja jestem mobilna mam swoj samochodzik praktycznie wszedzie nim jezdze takze nie wiem czy mi tak badzo bedzie ta zima doskwierac, najwyzej cos pozniej pomysle. czasami mozna trafic na jakas promocje w hipermarketach za tania kase mozna wyrwac o pare rozmiarow wieksza kurtalke, w zeszlym roku widzialam byla po przecenie kolo grudnia po 20 zl, co prawda mialy zamki popsute ale za ja jestem po odziezowce to nie problem dla mnie wszyc nowy zamek, i byly dosc duze rozmiary. moze i w tym roku trafie na cos podobnego. zobaczymy, nie ma co jeszcze panikowac.