Dzien dobry!
chociaz juz sie boje.. Bo Misio wstał.. A to oznacza ze bedzie pisk i krzyk przez cały dzien. Wczoraj tak miał wlaczonego wyjca do wieczora.. O 19 dostał gryzak..noiciumkał go namietnie.. Noale to dziala tylko doraznie.. A my potrzebujemy jakiegos ratunku! Bo inaczej on zedrze sobie gardło, a mi psychike. Potem Duzy go kąpał, nakarmil i uypial.Nigdy nie byloz tym problemow. A ostatnio :ico_olaboga: Sleczył nad lozeczkiem niecala godzine i nie wiedzial coma robic. I ciagle był auuuuuuuuauuuuuu.. :ico_noniewiem: Zwariowac idzie. Ale dostal troszke ibufenu w syropkuna noc i przespał całą nocke bez papu :ico_szoking: co ostatnio bylo niemozliwe! Wiec super. Dzis biore bryke i fruniemy do aptekipo jakas masc,zel, COKOLWIEK! Bo Misio juz ma chrype, a ja.. A ja powoli fiksuje :): hehe.
Madziorka- no unas tez sie poporzestawialoz zasypianiem. Nie mam pojecia co sie dzieje.. Nasze dzieciaczki zaczynają pokazywac rozki i charakterki hihi :):
Aciu - no to gratulacje, za dobry interes! U nas tez zaczynaja ceny spadac.. No i mam nadzieje, ze cena koncowa przy odbiorze mieszkania troszeczke chociaz sie zmniejszy... :ico_noniewiem: :-)
Kamilko - to dobrze, ze juz Ci przechodzi.. A codo spotkania na slasku - noja niestety gora-gora-hihi. Polnoc! Ale Wrocław kocham.. I chciałabym kiedys jeszczetam wskoczyc. Moze w przyszłym roku na Creamfields! KAmilko - i Ty wtedy tez musisz byc! hihi. Bo jak pamietam, tez lubisz te klimaty :-)
A co do tych naszych zebow- u niektorych to baaardzo długi proces idzieciaczki sie mecza niesamowicie miesiacami. A unas -kilka dni. Wlasciwie z 3. No ale to dopiero poczatek! Tego PEREŁKOWANIA.Czytam majowki ione od dwoch miesiecy wszystko zrzucaja na zabki hihi. A poki o.. Cicho szaa..
A ja tak kochałam tez bezzebny usmiech z rana:):
O. I kilka foteczek. Z ząbkowania :):
aloo aloo :
[ Dodano: 2007-10-19, 09:19 ]
Przepraszam, ale mam problemyze spacja i czasami pisze jak potłuczona :): :ico_sorki: