Kocura my też tak zrobimy :ico_brawa_01: w poniedzialek jak małego zważy doktor to bede wiedziala ile waży a w domu mam elektroniczną kuchenną wagę to sprawdzimy ile kłamie i potem będziemy tylko dodawać lub odejmować :ico_brawa_01: Tylko na czym my go położymy zeby go zważyć bo w tej wadze jest tylko miseczka a do tego to on się nie zmieści :ico_nienie: :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2007-10-19, 15:51 ]
A mojej Zuzi chyba zrobiły się pleśniawki
O jejku, ja też ciągle mojemu patrzę do buzi i modle sie żeby ich nie miał. To trzeba likwidować gazikiem na palcu hmm nie wyobrażam sobie takiemu dzidziolkowi palucha do buzi pchac :ico_olaboga: Ale jak trzeba to trzeba. Jesli u Zuzi to naprawde plesniawki to daj znac jak sobie z nimi radzisz.
Lalka dziekujemy za tort i czekamy na więcej relacji z życia codziennego :ico_oczko:
[ Dodano: 2007-10-19, 15:56 ]
Mój mały bije dzis wszystkie rekordy w niespaniu :ico_olaboga: Od 9.00 nie śpi, tylko takie drzemki po 5min przy cycu :ico_olaboga: Dziś sie wkurzyłam bo nic tylko co chwile cycora mu sie zachciewa a jak go juz ma to szarpie nim na wszystkie strony a ja umieram z bólu, nie wiem czy nie leci, albo leci za slabo albo moze Nan mu bardziej smakuje w każdym bądź razie, nie wytrzymalam i dałam mu butle wydoił 100ml, kurde a obiecałam sobie że zostane przy 2 butelkach w ciągu dnia :ico_wstydzioch: