:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jeszcze niedawno pisala, ze musi zaciskac nogi , bo maz wyjezdza na mecz :-D ale numer teraz utwierdza mnie to w przekonaniu, ze porody nastepuja czesto w bardzo niespodziewanych dla nas momentach - gratulacje mambii :-) super, ze tak szybko Ci poszlo i ze coreczka dostala 10 :)) mialas takie sam termin porodu co ja

a ja nadal zupelnie nic nie odczuwam - zero jakicholwiek skurczy - chyba przenosze termin - cos tak czuje ...
dziewczyny czy mambii miala procz tych w nocy skurczy (co przeszly po kapieli) jakies inne np. dzis podczas dnia ....bo nie doczytalam sie tego. No to kolejna listopadoweczka stala sie mama pazdziernikowa...ciekawa jestem ile faktycznie z nas urodzi w tym listopadzie :ico_oczko:
z mojej bratowej coreczka wszystko dobrze - jest stabilna lezy w inkubatorku i ma podlaczony tlen - musza sie jej plucka wyksztalcic - to taka malutka kruszynka.
ja dzis napracowalam sie jak wól - musialam doprowadzic dom do stanu uzywalnosci po remoncie ....jeszcze mi zostaly 3 okna do umycia, ale to juz jutro.
milego wieczorku pa