Hej dziewczyny :-)
U mnie dzisiaj piękna pogoda idealna na wybory hehe :ico_oczko:
Monia jest super bo jest równowaga :ico_brawa_01: 5:5 :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale super ,no to już są parki hihi :ico_brawa_01:
Dziewczyny co byscie powiedziały na to zeby ta lista była na pierwszej stronce??? Zawsze mozna byłoby ją podejrzec, tylko ze z tego co widziałam na pierwszej stronce mogłaby ją zamieścić Monia albo Kasia. Nie wiem czy któras z nich podjęłaby się tego zeby ją wkleić w swój post. Ja mogłabym ewentualnie zmieniac jeśli trzeba by było. :ico_noniewiem:
Madziu ja bardzo chętnie to zrobię ,tylko nie mam pojęcia jak :583: Chyba ,ze mi w tym pomożesz :ico_sorki: :-)
Co do ząbków to współczuję,ja na szczęście wyleczyłam wszystkie przed ciąża ufff...i teraz mam spokój.
Jak tam dzisiejsze nastroje??? U mnie jak na razie zapowiada się nieźle. Mąż przygotowuje obiadek, potem idziemy na spacerek, przy okazji głosować :ico_oczko: A Wy wybieracie się???
Madziu ,a ja odziwo humorek mam dzisiaj świetny :ico_haha_01: Ale Ty masz fajnie z tym obiadkiem,żeby mój mąż tak pomyślał żeby zrobić obiad :ico_puknij:
A co chodzi o wybory to oczywiście ,że byłam ,chociaż przyznam sie ,że pierwszy raz w życiu :ico_wstydzioch: ,bo jakoś nigdy mnie to nie kręciło,ale w tym roku postanowiłam,ze pójdę o...,nio mój mąż to i tak na siłe by mnie wział :-D
Ciesze,sie,ze już weekend sie konczy,bo w czwartek ide do lekarza i już nie mogę sie doczekać :ico_brawa_01: Czeka mnie jeszcze załatwianie zasiłku rehabilitacyjnego i znowu latanie po urzędach :ico_zly:
Dobra kochane ja uciekam na kawusie ,jak któras ma ochotę to zapraszam :ico_kawusia:
Buziaki dla wszystkich :ico_haha_02: