dla Kornello naszego kochanego :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: kawał roczniaka z Ciebie ;-)
Mosobku - spoko maroko, wiesz, że ja często żartuje ;-) :-D
My na wyborach całą rodzinką a jakże :-D obowiązek spełniony :-)
Anetko - serce moje, podtrzymuję propozycję złożoną dawno dawno temu :-)
Nawilżacza Nellu nie mam - mam tylko zawieszki na kaloryferach... powiem, że suchego powietrza też nie ma, zresztą w bloku jest o wiele bardziej suche niż w domu...
Asiu - Wika widocznie tak ma ;-) Lilka zasypia ok. 20 (przeważnie) i śpi do 8, jak nie zareaguję (bo np. ciąży mi brzuch lub mężuś przytula się :-D) to śpi do 10 ;-) i potem jeszcze w ciągu dnia - mi tak pasuje to :-D a blog - :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :-D :ico_brawa_01: :ico_haha_01: :-D
Chloe - syropek zapamiętam - o cebulowym też słyszałam (koleżanka córce dawała i rzekoma alergia się skończyła ;-))
Soooosnooooo ooo ooo :-D
Riterciu - Lilci uszy nie wiem czy się goiły bo nie było żadnej ale to żadnej zmianki, w kolorze, krew, ropka - nic z tych rzeczy :-D zostały po prostu przekłute uszy i takie je ma :-) różnicy nie czuje, bo nawet nie dotyka się NIC :-) dla mnie super :ico_oczko:
buziaki dla wszystkich :-)
p.s. my dziś też zaszliśmy do teściów na obiad... jakoś tak wyszło :-) dobry był, krótko i w miarę OK :-)