DziewczynyAle się rozpisałyście :ico_olaboga: Po tym wszystkim nie pamiętam co komu mam odpisać :ico_noniewiem:
mamaJulcikaczory nie wygrały więc może jest jakaś sprawiedliwość na tym świecie ( choć do końca pewna nie jestem). mimo wszystko byłam na wyborach ale nie wierzę, że w Polsce się coś zmieni. Dobrze ,że chociaż karakan nie będzie premierem ( przepraszam wszystkich zwolenników PIS ale to jedynie moje prywatne zdanie).
Hekkatenapiszę po pierwsze, że bardzo przykro mi było jak czytałam co napisałaś :ico_placzek: ja wcale tak tego nie widzę zawsze szukam Twoich postów i z ciekawością czytam co u was nowego. tak jakoś się mi wydaje, że mamy wiele wspólnego nie tylko znak z zodiaku :ico_haha_01: . jak widzę prawdziwa z Ciebie skorpionica ( pamiętliwość to faktycznie też nasza wspólna cecha :ico_haha_02: ).
Co do rękawiczek to ja nie kupuję bo mam kombinezon z łapkami, czapkę kupiłam na 50 cm bardzo podobną jak ma lulu dla Filipka ( kiedyś już wklejałam zdjęcie) ona jest z polarku grubszego i ma takie futerko dla ozdoby model tzw. ziemowit lub czołgista albo jak niektórzy się śmieją rosyjska pepeszka.
Mamcia, Karolas Łukaszek w dalszym ciągu śpi sam :-D :-D Dziś w nocy gorzej było bo często się budził - ale to wina zębów bo górne jedynki wychodzą.
Wyeliminowałam popołudniową drzemkę, wieczorem przed kąpielą zabawa na maksa potem kąpiel i jak mamcia radzi wyciszenie śpiewam a raczej wyję kołysankę potem cycuś tu nie pozwalam zasnąć) do łóżeczka zgaszam światło włączam pozytywkę ( melodia szum dzwonków na wietrze z projektorem obrazków na ścianie) leci jeden raz wychodzę z pokoju wracam jak płacze nie wyjmuję z łóżeczka tylko głaszczę plecki i pupkę bo on zawsze na boczku i jakoś tak zasypia. w dzień podobnie zasłaniam żaluzje cyc, pozytywka głaskanie ( jeszcze lepiej by szło ze smokiem ale łobuz za nic go do buzi nie weźmnie) w dzień trudniej dłużej marudzi i popłakuje ale nie poddaję się - liczę na końcowy sukces.
EvaGratuluję Dominisiowi kolejnego ząbka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
KellyAle gitowo Tymuś stoi, Łukasz niestety dalej siedzi. Zdjęcia piękne! bardzo podobają mi się zakupy dla Tymka na zimę szczególnie komplet szalik, czapka i rękawiczki.
LuluSuperową tą kurteczkę dla Filipka kupiłaś czapeczkę też podobną kupiłam dla łukasza na zimę ale jeszcze jej nie nosiłl czekamy na niższą tempetarurę.
[ Dodano: 2007-10-22, 10:25 ]
MagdzinkaNo to Ci wybory bokiem wyszły. Zawsze się zastanawiam skąd takie chamy się biorą chętnie bym mu kopa za przeproszeniem w d... sprzedała. ja też miałam koszmarny dzień wczoraj ale mi go mąż zafundował ale rozpisywać się nie będę bo bardzo mnie to boli.
mamciaja bym tam wolała, żeby G. o mnie zazdrosny był niż taki obojętny jak teraz,coraz częściej mam tego na maksa dość. zazdroszczę wypoczynku, życzę miłej zabawy i dużo słonka