22 paź 2007, 18:19
Witajcie moje kochane Kwietnióweczki!
ależ się za Wami tęskniłam!!
u nas wszystko dobrze, dzidzia ślicznie rośnie, mówię Wam jaka jest kochaniutka! jest zdrowa jak rybcia, ma śliczny brzusio, dwie rączki, dwie nózie, ładnie rozwijająca się główkę, dobrze rozwinięty żołądek - czyli już obie łyka wody, śliczne silne serduszko, no w ogóle fajniusia i zdrowiutka, tylko drobniutka, ale lekarz powiedział, że każde dziecko rowija się w swoim trybie i że wszystko jest ok, a ja miałam małą wagę urodzeniową (2600-urodzona w terminie) to dzidzia też może byc drobniutka, zresztą lekarz powiedział, że ja do wielkich nie na należę to po kim ma byc olbrzym hehe, no chyba że mąż wielki, a ja na to nie gdzie tam - szczupły, względnie wysoki - no to lekarz mina to, że raczej wielkoluda miec nie będe :-D :ico_brawa_01: :ico_oczko:
no ja czuje się dobrze, dostałam L4 ze szpitala do 6 listopada; ordynator powiedział, fotelik-książeczka, mam wypoczywać dużo nie stresowac się, nie szalec, bo to było ostrzeżenie od organizmu... a ja tak chciałąm do pracy chodzic... buuu....
ale no nic, 2 listopada ide na wizyte do mojego gina i zobaczymy co mi powie....
zmykam na kolacyjkę, zaglądnę potem buziaki