Dzien doberek!
Oczy mam na zapalkach, moje dziecko nie spalo do godziny 3, ja czuje sie fatalnie jest mi niedobrze, nawala mi glowa, nie wiem czy cos mnie nie bierze i jak dzisiejsza noc bedzie podobna to cos mnie trafi...
Dominisia współczuje, ja wczoraj też coś fatalnie sie poczułam, na dodatek wtedy jak karmiłam małego butlą, i M musiał przejąć karmienie bo miałam dziwne uczucie jakby mi sie chciałomoje dziecko nie spalo do godziny 3
hehehehe dobre!! No rzeczywiscie faceci jak z czyms wypala to mozna boki zrywac. Ale pewno jakbys byla to on bylby najszczesliwszy w swiecie. W przyszlym tygodniu musze sie umowic do doktorka. Zmienilam sobie lekarza na babke-Polke :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Przynajmniej bede z nia mogla normalnie pogadac. Z tamtym lekarzem nie bylo zle, ale wiadomo ze to slownictwo medyczne jest bardzo specyficzne i zawsze to lepiej po polsku, moze poopowiada mi o roznych metodach antykoncepcyjnych, bo ja ciagle w kropce... A Krzysiek mnie zaczepia caly czas no i juz mam ochote ale wytrzymam!! Tak sobie postanowilam! No i dzisiaj ide tylko z Jasiem na spacer a potem do lozka, mam zamiar robic wielkie nic, moze mi przejdzie to fatalne samopoczucie :ico_sorki: :ico_sorki:chyba nie jesteś w ciąży

no i już wam zazdroszcze :ico_oczko:zabrac instrukcje obslugi do Jackuzzi
czemu?? ja też małemu daje niekiedy dodatkowo jeszcze butle, ale też jeszcze wiecej nie wypił jak 50ml, widocznie Zuzia już nie była głodna bo wypiłaby napewno wiecej.Trochę mam wyrzuty

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość