No to w sam raz chyba..? My i tak Cie "wyprzedzamy" w tym temacie :ico_oczko:Acha zapomniałam napisac :-D :-D :-D mam 9 kilogramów na plusie :-)

Nio szczupła i wszyscy mnie starszą,że za mały brzunio jak na ten tydzień
Ale ja ich nie słucham
Ja też tak uważam,ale wiecie jak to babcie zawsze cos wymyślą :ico_oczko:Madzia ma racje, to zalezy od budowy...
Mój kundelek to nawet jak widzi muchę to sika :ico_smiechbig: ,taki z niego gigant,a jak widzi kota to już w ogóle.Także moja kotka sie panoszy po mieszkaniu :-Dbo jak sie tylko krzyknie na nią to sika od razu pod siebie i w ogóle jej ochrzanić nie można za nic, bo się właśnie jakoś tak dziwnie zachowuje-
No jak tak trzeba, to co zrobic, musimy jesc, jesc i jesc..... az dzidzia bedzie najedzona!! Ja tez zauwazylam ze ostatnio mam wiekszy apetyt niz wczesniej :ico_oczko:dę teraz na zupkę pieczarkową,coś pod koniec mnie apetyty łapią.Wczoraj o godz.22 smażyłam naleśniki i zjadłam 4 wielgachne,nio i w nocy obudziłam sie oczywiście głodna :ico_szoking: Ten mój maluch wszystko ze mnie ściąga :ico_brawa_01:
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość